Terug naar overzicht

Avans op Dutch Testing Conference

De conferentie is bedoeld om ervaringen uit te delen over het testen van community software. Avans was betrokken bij de organisatie van deze bijeenkomst. De Dutch Testing Conference is niet alleen voor testers, maar iedereen die met Software Quality Management te maken heeft.  

Testen in de praktijk

Informaticadocent Ger Oosting gaf een workshop over de ‘kloof tussen theorie en praktijk’. Hij gaf een overzicht van de inhoud van praktijk- en theorielessen over testen. Zo gaf hij de bezoekers een indruk op welke manier studenten leren om te gaan met testmethodes. Doel was de kloof met het bedrijfsleven te dichten: de theorie en praktijk in het vakgebied beter op elkaar te laten aansluiten. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?