Terug naar overzicht

Avanstalent in musical, win kaarten!

Liefde

De Kracht van Nubië is een tragisch en ontroerend verhaal over de liefde en speelt zich af in het Egypte van de tijd van de farao’s. Het land is in strijd met buurland Nubië. Tijdens een vijandelijke expeditie neemt een Egyptische legerkapitein per ongeluk de dochter van de koningin van Nubië, Aïda, gevangen. De twee worden hopeloos verliefd op elkaar, met alle gevolgen van dien.

 

Stefanie Vatta, tweedejaarsstudent Culturele en Maatschappelijke Vorming in Den Bosch, speelt de hoofdrol van Aïda. Het is de eerste grote rol die Stefanie speelt bij On Stage. ‘Deze rol is echt geweldig. Aïda is een beroemde musical, dus het verhaal en de tekst staan al als een huis. Aan mij en de andere spelers de taak om de emoties over te brengen op het publiek.’

Audities

De Avansstudent moest in september audities doen bij On Stage. ‘Tot mijn grote vreugde kreeg ik de hoofdrol. Ik heb al wel wat musicalervaring. In het verleden heb ik ook wat cursussen acteren gedaan en ik ben jaren leadzangeres geweest in diverse pop- en rockbands. Het zingen en acteren is echt een hobby.’

En Stefanie is niet het enige Avanstalent bij de studententoneelvereniging. Paul Vermeulen, tweedejaarsstudent Ruimtelijke Vormgeving aan de kunstacademie in Breda, heeft het logo, de poster en het decor voor De Kracht van Nubië ontworpen.

Vrijkaartjes

De voorstellingen zijn in de theaterzaal van La Vida, aan de Veldhovenring 79 in Tilburg, op 13, 14, 15, 16, 19, 20 en 21 mei. Alle avonden begint de voorstelling om 20.15 uur, met uitzondering van zondag 16 mei, dan begint het om 19.00 uur. Kaarten kosten 15 euro per stuk.

 

Punt heeft voor de voorstelling van zondag 16 mei twee vrijkaartjes te verloten onder studenten en medewerkers van Avans. Aansluitend aan deze voorstelling is er een feest in La Vida, ter ere van het 10-jarig jubileum van On Stage. Mail naar info@onstage-tilburg.nl als je kans wil maken op de vrijkaartjes voor deze avond! [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?