Terug naar overzicht

Boek met talenten van Avans vindt aftrek

In de loop van vrijdagochtend kwamen de eerste drie bestellingen al snel binnen bij de afdeling Drukwerk van Avans. In het krantenartikel was opgenomen dat geïnteresseerden het boekje kosteloos opgestuurd konden krijgen.  

Twintig mooiste interviews

In het boek zijn de twintig mooiste interviews met succesvolle oud-studenten van Avansgebundeld. Onder andere de burgemeester van Breda Peter van der Velden, lingerieontwerpster Marlies Dekkers en schrijver Kluun zijn hun carrière begonnen als student aan Avans. 

Punt, de krant van de hogeschool, interviewde tussen 2004 en nu tientallen oud-studenten van Avans. Het boek met de succesvolle alumni verscheen afgelopen maand in het kader van de Onderwijsdag. ‘Het is een bundel geworden die aantoont dat een opleiding aan Avans een goede start kan zijn van een weergaloze carrière’, schrijft BN/DeStem. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?