Terug naar overzicht

Eten en contacten leggen

Het ontbijt in hotel Mastbosch in Breda is georganiseerd door ASIS-directeur Nies Rijnders. De bedoeling van het ontbijt is dat internationale medewerkers elkaar beter leren kennen. De afgelopen twee jaar zijn er veel nieuwe medewerkers bijgekomen. Door het ontbijt komen ze meer in contact met elkaar, maar ook met de directeur. ‘Het is ook goed om te horen hoe zij het ervaren bij ASIS. Daar kunnen we van leren en uiteindelijk beter samenwerken’, aldus Rijnders.  

Avans International Club

Tijdens de gesprekken kwam ASIS-docent Rosalind van Aalen-Grant met een nieuw idee. De van oorsprong Engelse docent vindt het jammer dat ze zo weinig contact heeft met andere internationale docenten. Daarom wil ze de Avans International Club oprichten, speciaal voor alle internationale medewerkers van alle Avanslocaties.  

Deze club biedt hulp voor dingen waar je tegenaan loopt als je in Nederland komt wonen. Ook is het goed voor je netwerk. ‘Ik woon bijna een jaar in Nederland, maar vind het erg moeilijk om vriendschappen op te bouwen. Door deze club leer je ook makkelijker mensen kennen’, zegt Van Aalen-Grant.

Ben jij een internationale medewerker en zie jij de club ook wel zitten? Stuur Rosalind van Aalen-Grant dan even een mailtje. [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?