Terug naar overzicht

Ontmoetingen in de skybox

Voor Rüpp is het de eerste Onderwijsdag en het bevalt hem goed. ‘Men neemt de gelegenheid om even over de schutting te kijken. Kijken waar men bij andere academies mee bezig is.  Je ziet dat mensen nieuwe contacten leggen of contacten hernieuwen.’

Levendig debat

Een deel van de middag heeft de bestuursvoorzitter in de skybox gezeten waar mensen konden binnenlopen voor een praatje. ‘Niet alleen docenten ook medewerkers van de diensten maakten van de gelegenheid gebruik. Ze willen persoonlijk kennis maken of vragen zich af of ik van bepaalde zaken op de hoogte ben. Je ziet dat er ook tussen de mensen gesprekken ontstaan. Bijvoorbeeld over een proces- of projectmatige aanpak. Er wordt levendig gedebatteerd over dat soort onderwerpen.’ [AR]

Kijk in het dossier Onderwijsdag 2010 voor meer artikelen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?