Terug naar overzicht

Ook tuinieren hoort in e-portfolio

Meer mogelijk

Het LIC en de Academie voor Marketing en Business Management (AMBM) in Breda werken er al mee: digitale e-portfolio’s tijdens het functioneringsgesprek. Adri Verhoosel van het LIC: ‘Het is raar als je als professional geen portfolio gebruikt, een e-portfolio maakt zoveel meer mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld foto’s en filmpjes in uploaden.’

Tuinieren

‘Bedenk waar je goed in bent, en in welke context je daar goed in bent’, vertelt Rudi Clause van het LIC. Talenten als tuinieren of fotograferen die op het eerste gezicht niet zoveel met je huidige baan hebben, kunnen ook in het portfolio verwerkt worden.

Clause: ‘Maak bijvoorbeeld een portfolio met uitsluitend foto’s. Een talent als tuinieren kun je inzetten om te laten zien dat je goed kunt organiseren.’ [ID]

Kijk in het dossier Onderwijsdag 2010 voor meer artikelen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?