Terug naar overzicht

Opening met verkeerschaos

Via sms, twitter of gewoon zwaaien naar medewerkers die voor, achter of naast je in de file staan: het kon deze ochtend op de toegangswegen naar Tilburg.  Een geschepte motor en het snel vollopende parkeerterrein van Willem II waren de oorzaken.

Parkeerbeheerder

‘We hebben maar gerekend op driehonderd auto’s’, zegt de parkeerbeheerder die voor het Willem II stadion mensen doorstuurt naar een grotere parkeerplaats verderop. Twee motoragenten komen ter plaatse. ‘We dachten dat er een ernstig ongeluk was gebeurd. Het verkeer zit helemaal vast dus iedereen moet zo snel als mogelijk door naar de andere parkeerplaats.’

De chaos levert ook verbaasde gezichten op bij het eerste elftal van Willem II, dat overigens nog wel de parkeerplaats op mocht. [AR]

Kijk in het dossier Onderwijsdag 2010 voor meer artikelen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?