Terug naar overzicht

Sport je fit met BRESS

Klimmen
Wie van hoogtes, spanning en adrenaline houdt heeft vanavond zijn handen vol aan de workshop klimmen. Tijdens deze activiteit maak je kennis met de basisprincipes van klimmen, veilig zekeren en natuurlijk mag je zelf de klimwand op. De workshop wordt twee keer gegeven van 18.00 tot 19.30 uur of van 19.30 tot 21.00 uur. Zowel voor leden als niet-leden is deze activiteit gratis.

Skaten

Werk jij liever aan je conditie? Dan is de skatetocht misschien iets voor jou. Woensdag 21 april ga je onder begeleiding van een skateleraar een tocht maken door de mooiste plekjes van Breda. De tocht van tien kilometer begint om 17.00 uur. Skeelers zijn niet inbegrepen net als de bescherming. Voor leden is het gratis, niet-leden betalen een euro.

 

Squash toernooi

Studenten die van competitie houden kunnen meedoen met het squashtoernooi op donderdag 22 april. Dat wordt gespeeld van 16.00 tot 20.00 uur. De winnaar krijgt de eervolle titel ‘BRESS squasher van het jaar’. Voor leden is het twee euro, voor niet-leden is het vier euro. [NR]


Om mee te doen aan deze activiteiten moet je je eerst op de website inschrijven.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?