Terug naar overzicht

Talentvolle onderwijsdag

Talent is dit keer het thema van de onderwijsdag.  Zo kunnen medewerkers onder leiding van oud-Pabodocent Theo Wouters en zijn zoon en LIC-medewerker Bart Wouters werken aan hun muzikale talent.

Robo Fridge 

Studenten van de Academie voor Technologie en Management, de Academie voor Bouw & Infra en de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost presenteren enkele van hun werkstukken waaronder de veelbesproken Robo Fridge.

 

Benieuwd naar de nieuwe voorzitter van Avans, of wil je nu echt iets kwijt aan een van de andere leden van de Raad van Bestuur? Ga dan naar de Skybox voor een plaatje en een praatje met de top van Avans.

 

Programma 

Bovenstaande is maar een kleine greep uit het aanbod tijdens de onderwijsdag. Kijk hier voor het hele programma en volg de onderwijsdag morgen via de Punttwitter en deze website. De redactie van Punt is de hele dag aanwezig en doet live-verslag.  [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?