Terug naar overzicht

Uitstel seminar door aswolk

Vanaf zondagmiddag was bekend dat spreker Ed Veelenturf nog vast zat in Istanbul. Veelenturf is directeur van Vespo een onderneming in huishoudtextiel. ‘We hebben tot gistermiddag contact gehouden, maar toen was er nog steeds geen verbetering van de situatie’, vertelt Jan Baccarne van het Marketinggenootschap, dat is opgericht voor een door docenten en studenten van de Academie voor Deeltijd in Breda.

Volle agenda

Daarom werd besloten de bijeenkomst over ‘De rol van marketing bij het overleven in roerige tijden’ uit te stellen. Baccarne: ‘We hadden een andere spreker kunnen uitnodigen, maar op deze korte termijn is dat niet realistisch, iedereen heeft een volle agenda.’

Bovendien zijn de sprekers speciaal uitgenodigd om vanuit hun invalshoek en expertise over het thema te praten. ‘Daarnaast willen we ervoor zorgen dat er iemand aan het woord is, die niemand uit het publiek kent of in zijn netwerk heeft. Zo willen we een meerwaarde creëren voor het publiek.’

Nieuwe datum

De andere spreker Hans Schmitz, regio-directeur bij Van Lanschot Bankiers is wel in Nederland. Net als de negentig studenten en docenten van de Academie voor Deeltijd in Breda die zich voor het seminar hadden aangemeld. Binnenkort horen zij wanneer de nieuwe datum gepland wordt. Dat zal in ieder geval binnen zes weken zijn, op een woensdagavond.

Baccarne: ‘We kunnen er niets aan doen. We hebben nog de mogelijkheid bekeken dat Veelenturf vanuit Istanbul naar München zou vliegen en van daaruit met een taxi zou verdergaan. Maar er vliegt niks vanaf Istanbul.’ [ID] 

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

 

Gestrande studenten: Avans zet bussen in 19-04-2010

 

Avansstudenten vast in China en Spanje 19-04-2010

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?