Terug naar overzicht

12 uur lang hiphop

De onderdelen die gedurende de dag aan bod komen zijn: Streetdance, breakdance, graffiti, rap en DJ-ing. Als je meedoet aan de wedstrijden maak je ook nog eens kans op verschillende prijzen. Schrijf je dan eerst even in op de website. De entree is gratis en het is toegankelijk voor iedereen. Er worden diverse optredens gegeven door nationale en internationale hiphop artiesten, zoals Sugarhill Gang, Joe Kickass en Dj Rafya. 

Opgezet CMV student
Het evenement genaamd ’12 hours of Hip Hop’ is georganiseerd door Erik Meinderts, tweedejaars deeltijdstudent Cultureel Maatschappelijke Vorming in Breda. Hij doet dit voor zijn opleiding maar ook voor zijn werk. Hij is jongerenwerker en de jongeren kwamen met het idee om een hiphop feest te organiseren. ‘Ik organiseer het festival samen met hen.’  

Erik heeft verschillende doelen met het festival: beginnende artiesten in contact brengen met elkaar, zodat ze van elkaar kunnen leren en misschien kunnen gaan samenwerken. Ook wil hij de hiphop cultuur in een positief daglicht zetten en proberen het slechte imago te veranderen. Daarnaast geeft hij de jongeren een kans om hun talenten en vaardigheden te tonen. 

Het is de tweede keer dat het festival gehouden wordt. Iedereen is welkom van 11.00 tot 23.00 uur en het vindt plaats op Sportpark Schenge Molenplein 8 in Goes. [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?