Terug naar overzicht

Al tien jaar Brack

Het tienjarig bestaan wordt groots gevierd. Zelfs studenten die krap bij kas zitten, hoeven dit niet te missen. Want of je 12 mei nu bier, fris, wijn, prosecco of rosé achterover slaat; voor ieder drankje betaal je slechts één euro. Daarnaast geeft het dispuut drie gratis fusten bier weg. Om binnen te komen tel je het schamele bedrag van vijf euro neer.

Kwart eeuw

Binnen Animoso volgen de feestjes elkaar in rap tempo op. Een paar maanden geleden vierde Damesdispuut Flair nog haar eerste lustrum en komende zomer bestaat Animoso zelf een kwart eeuw. Voorlopig is de studentenvereniging dus nog niet uitgefeest. Houd de geplande feesten in de gaten via de website. [CT]

Bekijk ook de promofilm: 

 

Viral Heerendispuut Brack – 2e lustrumfeest from Bas van den Ing on Vimeo.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?