Terug naar overzicht

Avanshunk niet wereldwijd op poster

De Bossche Small Bussiness and Retail Management student deed mee aan de wedstrijd om het nieuwe internationale gezicht te worden van Calvin Klein Underwear. De winnaar kreeg een modellencontract van een jaar bij Select Model Management en een luxe reis naar Zuid-Afrika voor twee personen. Helaas is Chiel het niet geworden, het publiek heeft voor de Engelse deelnemer Laurence Cope gekozen. Toch heeft hij het ver geschopt voor ons kleine kikkerlandje. Zelf denkt Chiel dat hij als derde of vierde is geëindigd.  

Ver geschopt
De twintigjarige Avansstudent is niet ongezien gebleven, want Calvin Klein New York heeft hem gevraagd om mee te werken aan de Mark Your Spot-campagne. En dit is ook in onderbroek! [NR] 

Lees ook het interview in Punt08.  

Zie ook het eerder verschenen artikel: 
Avanshunk Nederlands gezicht Calvin Klein 4-3-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?