Terug naar overzicht

Bouwen in de vakantie

De geluiden van timmeren en zagen komen je al in de hal van de hogeschool al tegemoet. Naast de receptie hebben bouwvakkers een stuk hal ingenomen om planken in het juiste formaat te hakken. Het Centraal Informatie Centrum krijgt namelijk een geluidsdicht plafond.  

Grand Café leeg

Alle meubelen van het Grand Café staan in de gang daarnaast opgestapeld. Ook het Grand Café zelf is een ‘no go-area’, het café is helemaal leeggehaald om de vloer een goede wasbeurt te geven.

Het meest ingrijpende werk vindt achter de schermen plaats: het werkdomein van de Diensteenheid Marketing Communicatie en Studentenzaken in OG053 gaat helemaal op de schop. De eerste kasten en bureaus zijn al versleept. In de grote werkruimte zijn twee extra werkplekken gerealiseerd. Het achterste gedeelte, dat nu half leeg staat, krijgt een tussenmuur. Die moet twee kleinere werkruimtes gaan afscheiden. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?