Terug naar overzicht

Lingeriekoningin wordt bioscoopzaal uitgezet

Stiekem

De bewaking van de Amsterdamse bioscoop ontdekte dat lingeriekoningin Dekkers stiekem foto’s zat te maken, wat natuurlijk absoluut verboden is. Daarop werd zij door de bewaking uit de bioscoopzaal verwijderd.

Ondanks het incident is de oud-student van kunstacademie St. Joost in Breda er erg trots op dat personage Carrie haar zwarte beha draagt in de film, zo vertelt Dekkers op nu.nl . Ze is blij dat ze nu in het rijtje staat van succesvolle internationale ontwerpers, waarvan de SATC-vrouwen altijd de schoenen en kleding dragen. [LJ]

Wil jij net als Marlies Dekkers de top bereiken op jouw vakgebied? Lees het verhaal over Avanstopvrouwen en hun tips in Punt11 , die nu in de bakken ligt!

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?