Terug naar overzicht

Nek-aan-nek race Docent van het Jaar

Opvallend is dat Ger Saris (Academie voor Industrie en Informatica) niets aan populariteit heeft verloren. Vorig jaar won hij, nu staat hij weer gedeelde eerste samen met Lisette van Leeuwen-Hendrikse (Academie voor Financieel Management) en John Stoop (Academie voor Sociale Studies).

Stemmen vanuit Den Bosch en Breda

Lennard Terpsma is al een half jaar weg, maar die zijn ze nog niet vergeten bij Academie voor Algemeen Financieel Management. Ondanks dat hij inmiddels in Breda lesgeeft, harkt hij ook in Den Bosch nog stemmen bij elkaar. 

In Breda is Paul van ’t Hullenaar (Academie voor Media User Experience) de koploper, op de voet gevolgd door Rik Doodkorte (Academie voor Algemeen Financieel Management) en Michel Salewicz (Academie voor Algemeen Financieel Management).
Bij de kunstacademie in Breda is tot nu toe docent Sander van Bussel de favoriet, maar ook Herman Lamers doet het goed.  

Voor wie zijn stem nog wil laten horen voor zijn of haar beste, leukste, grappigste of slimste docent kan een mailtje sturen naar de redactie: punt@avans.nl. Zet daarin welke docent je nomineert en waarom, welke opleiding je zelf doet en natuurlijk je naam. Er kan gestemd worden tot 24 juni. De winnaar wordt bekend gemaakt op 1 juli. [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?