Terug naar overzicht

Ontwerp je eigen stand

De Expovisie Young Designers Award is een ontwerpwedstrijd voor studenten en net afgestudeerden ruimtelijke vormgeving, grafische vormgeving en andere ontwerprichtingen van kunstacademies en MBO's. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Expovisie, een vakblad voor exposant en beursmanager.  

Jouw stand in de Brabanthallen
Het is de bedoeling dat je een stand ontwerpt voor een organisatie. Op de website staat uit welke organisaties je kan kiezen. Bijvoorbeeld Greenpeace of Mercedes Benz. Aan de hand van dat onderwerp ontwikkel jij je eigen stand. De jury nomineert de vijf beste ontwerpen. Deze vijf worden tentoongesteld op de beurs Expovisie Live die gehouden wordt op 9 en 10 juni in de Brabanthallen in Den Bosch. Deelnemers kunnen zich tot 10 mei inschrijven. 

Tijdens de beurs moeten de genomineerden hun concept aan de jury tonen en verdedigen. De winnaar wordt bekend gemaakt op 9 juni tijdens het Expovisie Live-feest in de avond. 

Prijzen
De vijf genomineerden krijgen allemaal 250 euro cadeau. De winnaar krijgt er nog eens 1.250 euro bovenop en neemt de Expovisie Young Designers Award mee naar huis. De beurs wordt door veel bedrijven bezocht, dus wie weet hou je er nog interessante contacten aan over! [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?