Terug naar overzicht

Playboy-model grijpt naast titel

Sanne spatte vorig jaar van maar liefst tien pagina’s in het aprilnummer van Playboy. Samen met de elf overige naaktmodellen van 2009 streed de derdejaarsstudent Grafisch Vormgeving om de titel Playmate van het Jaar. Dat de Avansstudent Chantal Hanse voor zich moest dulden, is geen schande. De winnende blondine had Twitter en GeenStijl ingeschakeld om genoeg stemmen binnen te harken.

Opmars

Met het verliezen van deze verkiezing komt er een einde aan een opmerkelijke opmars. Sanne gaf zich in september 2008 op voor de kleine Playboy-rubriek Blootgeefster. Zes maanden later liet ze de overige elf dames, die de rubriek dat jaar vulden, achter zich met de titel Blootgeefster van het Jaar. Daarmee promoveerde ze bovendien tot Playmate van de maand april. Tot mooiste playmate van het jaar wist ze het echter niet te schoppen. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?