Terug naar overzicht

Ruzie in de kroeg

Haat en nijd
Zolang de kassa maar blijft rinkelen en de glazen aan de monden worden gezet. Daar draait het om in de bruine kroeg. De kastelein en zijn vrouw kunnen elkaar niet luchten of zien. Dat brengt een behoorlijke spanning met zich mee. Toch zorgen de vele typische stamgasten die langskomen voor de vrolijke noot. 

Zoals het ook in een kroeg gebeurt, komen lief en leed, dik en dun, rijk en arm, rokers en niet-rokers, sociaal en asociaal en bier en wijn in de voorstelling bij elkaar. Als je denkt dat je naar een fijn, vrolijk avondje in de kroeg komt kijken, kom je bedrogen uit.

Gespeeld door Avansstudenten

De Avansstudenten die in de voorstelling spelen zijn geregisseerd door derdejaars Fontys Dramastudent Marjolein Mostert. Kaarten kosten 7,50 euro voor studenten en 8,50 euro voor anderen. Ze zijn te bestellen op info@theatercomplex.nl. Voor meer informatie over de voorstelling ga je naar de website. [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?