Terug naar overzicht

Speciale WK-site van Punt online!

Met het oog op het WK onderzoekt Punt traditiegetrouw de mening van alle voetballiefhebbers op Avans. Naast het selecteren van je eigen WK-elftal, kun je op deze site ook gokken welke land Wereldkampioen wordt en wie de topscoorderstitel binnensleept.

De volgende Punt staat helemaal in het teken van het WK voetbal, dat op 11 juni begint. Daarom willen we graag weten hoe jullie de kansen inschatten voor Nederland en welke elf spelers jullie zouden opstellen. Via de banner op de Punt-site, kom je eenvoudig op de speciale WK-site terecht. De eindresultaten vind je in de volgende krant.

WK-Poule

De WK-koorts bij Punt is daarmee nog niet afgelopen. Iedereen die meedoet met de WK-poule van Voetbal International kan nu ook eenvoudig zien of hij de beste voetbalkenner van Avans is.

De redactie heeft een speciale subleague aangemaakt met de naam ‘Punt’. Die is openbaar voor iedereen, dus je hoeft de naam maar in te tikken en mee te doen. Wie na het WK bovenaan staat in deze subleague is de beste voetbalkenner van Avans en wint een mooie prijs! [EvG]

Al het beeldmateriaal van de WK-site is afkomstig van voetbalwebsite www.oranjebytes.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?