Terug naar overzicht

Tattooparty in Breda

Het evenement wordt ook bezocht door tattoofanaten uit België, Duitsland en Frankrijk. Er is de gelegenheid om verschillende stijlen met elkaar te vergelijken, maar het draait vooral om een gezellig samen zijn tussen tatoeëerders en bezoekers. De stemming wordt verhoogd door livemuziek en een show. Voor kinderen is er een speelhoek met begeleiding aanwezig.

Bekende artiesten
De organisatie heeft tatoeëerders gekeurd voordat ze aan de conventie mochten deelnemen. Daarbij hebben ze vooral gelet op de hygiënische werkwijze. Een aantal bekende internationale tatoeëerders tonen hun kunsten, maar ook jong aanstormend talent krijgt een kans om zich te laten zien.

 
Zowel zaterdag als zondag is het evenement geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur. Voor de line-up en overige informatie kun je terecht op de website. Een dagentree kost 15,00 euro en voor een weekend betaal je 25,00 euro. [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?