Terug naar overzicht

Voeg Punt toe op Facebook

De redactie is op de onderwijsdag van vorig jaar begonnen met het maken van filmpjes. Die kun je allemaal terugvinden via ons kanaal op YouTube .

Liveverslag via Twitter

We zijn ook al een tijd actief op Twitter . Via deze dienst wordt je doorlopend op de hoogte gehouden van recente artikelen op de website. Ook komt de redactie op laagdrempelige wijze in contact met studenten en docenten die actief zijn met social media. Bovendien doen we via Twitter liveverslag van belangrijke gebeurtenissen bij Avans.

De volgende stap is een Facebookpagina. Hier vind je onder andere foto’s die de redactie gemaakt heeft bij evenementen, recente headlines en natuurlijk wederom de mogelijkheid om in contact te komen met de redactie.

Dus zit je op Twitter, Facebook of YouTube aarzel dan niet om Punt toe te voegen aan je pagina. Zie ook de icoontjes op de homepage. (AR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?