Terug naar overzicht

ABC verhuist naar tuinlokalen

‘Omdat de T-hal vanaf september wordt verbouwd, moeten studenten Communication and Multimedia Design tijdens de renovatie tijdelijk ergens anders kunnen werken’, verklaart Marjolein Schooleman van ABC. ‘Daarvoor willen ze onze huidige ruimte gebruiken. Bovendien werd de Factory te klein om ook de instroom van nieuwe eerstejaarsstudenten te kunnen verwerken.’

Groene verf

En dus hevelen de ABC’ers hun spullen over naar de extra noodlokalen die deze zomer in de tuin achter Avans worden geplaatst. Geen probleem volgens Schooleman: ‘Alles wat we hebben, is verplaatsbaar. We nemen het complete interieur mee. Alleen de oranje en groene verf op de muren zullen we moeten achterlaten.’

ABC komt overigens niet terecht in de geplande nieuwe tuinlokalen, maar wordt ondergebracht in een apart gebouw tussen de noodlokalen en de vijver. Inmiddels is al begonnen met het verwijderen van de berg zand die op de beoogde locatie ligt. Halverwege juli worden de extra noodlokalen en het nieuwe onderkomen van ABC geplaatst en voorzien van meubilair en draadloos internet. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?