Terug naar overzicht

ATGM-hal op de schop

Propedeuselab

De hal van de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu (ATGM) gaat flink op de schop. De lokalen 61.041 en 61.043 (in de kelder, nu de ruimte van Starterslift) worden omgebouwd tot propedeuselab.

Ruimte 61.047, wat nu nog het propedeuselab is, wordt omgebouwd tot een forensisch laboratorium. Laboratorium 61.052 en kamer 61.049 worden samen omgebouwd tot een organisch, polymeer- en Chemische Technologie-lab. Verder zal het totale luchtbehandelingsysteem worden aangepast en vernieuwd.

Ontruiming

De hele operatie gaat twee maanden duren, zodat alles voor het nieuwe studiejaar klaar is. Op maandag 30 augustus moeten de labs weer beschikbaar zijn. Daarom wordt volgende week de hele ATGM-vleugel ontruimd.

Lessen in 61.038 en 61.041 zullen vanaf dinsdag en woensdag elders plaatsvinden. Vanaf donderdag 17 juni zijn de computers in 61.058 en op de werkplekken voor alle studenten afgesloten. Houd het lesrooster in de gaten voor de laatste updates en info. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?