Terug naar overzicht

Bestseller AMBM-docent ook in Engels

De docent Commerciële Economie verkocht tot december 2009 al 20.000 exemplaren van zijn eerdere boek 75 Managementmodellen, dat in 2007 verscheen. Het was de eerste keer dat Mulders een boek publiceerde. Hij was verrast door het succes. ‘Ik heb veel positieve reacties gekregen’, vertelde hij in december.

Vertaling

Mede dankzij zijn studenten, die een ideaal testpubliek vormen, heeft het boek van Mulders inmiddels een opvolger gekregen: 101 Managementmodellen. Hierin gaat hij door op dezelfde materie: ‘Vijf modellen uit het eerste boek heb ik eruit gegooid en 31 nieuwe modellen toegevoegd.’

De uitgever promoot het boek als ‘een onmisbaar naslagwerk voor docenten’. Er is ondertussen alweer een tweede druk verschenen. En als klap op de vuurpijl zal het boek vanaf volgende maand ook in het Engels in de winkels liggen onder de titel 101 Management Models. [LJ]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Docent en bestsellerauteur 16-12-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?