Terug naar overzicht

Breda aan kop bij Docent van het Jaar

Oude en nieuwe namen

Elke dag komen stemmen binnen bij de redactie voor de Avansdocent van het Jaar verkiezing. Oude winnaars als Ger Saris (Academie voor Industrie & Informatica, Den Bosch) en Mies de Koning (Academie voor Sociale Studies, Den Bosch) worden genoemd, maar ook veel andere namen komen voorbij zoals Jeroen Alessie (Academie voor Gezondheidszorg, Breda), Els Simonetti (Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu, Breda), Jos van Weert (Academie voor Industrie & Informatica, Den Bosch) en Paul van ’t Hullenaar  (Academy for Media and User Experience, Breda).

Wim Janssen staat dusver aan kop, maar de race is nog lang niet gelopen. Bossche docenten als Lisette van Leeuwen (Academie voor Financieel Management, Den Bosch) en John Stoop (Academie voor Sociale Studies, Den Bosch) lopen in.

Stem

Voor wie zijn stem nog wil laten horen voor zijn of haar beste, leukste, grappigste of slimste docent kan een mailtje sturen naar de redactie: punt@avans.nl. Zet daarin welke docent je nomineert en waarom, welke opleiding je zelf doet en natuurlijk je naam. Er kan gestemd worden tot 24 juni. De winnaar wordt bekend gemaakt op 1 juli. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?