Terug naar overzicht

Docent van het Jaar 2010 bekend!

De winnaar werd vanmorgen vroeg overvallen door collega-docenten en door de redactie van Punt. Met een grote bos bloemen en de trofee als bewijs onder de neus geduwd, was het al snel duidelijk waar het om ging. We kunnen alvast verklappen dat de beker komend jaar in Breda staat…

Eenzame hoogte

Sinds gisteren kan er niet meer worden gestemd. Honderden studenten reageerden de afgelopen weken op de oproep van Punt om te stemmen op hun leukste of beste docent. De winnaar schittert nu op eenzame hoogte. Uiteindelijk haalde de Docent van het Jaar 2010 ruim dertig stemmen meer binnen dan de nummer twee!

Wie het is geworden, dat houden we nog even geheim. Hoewel oplettende twitteraars de uitslag al kunnen weten… In Punt13, die vanaf volgende week donderdag weer in de bakken ligt, staat een uitgebreid interview met de Docent van het Jaar 2010, reacties van de andere docenten uit de top vijf en natuurlijk de motivaties van studenten. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?