Terug naar overzicht

Hanneke Ariens adjunct-directeur Pabo

Ariëns werkt al vijf-en-een-half jaar bij de Academie voor Gezondheidszorg van Avans in Breda. Ze was in die periode hogeschooldocent, voorzitter van de curriculumcommissie Verpleegkunde en sinds twee jaar coördinator van de nieuwe opleiding Verpleegkunde in Den Bosch.  

Management Potential

Ariëns heeft zelf de opleiding HBO Verpleegkunde gevolgd en daarna de master Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht. Ze werkte eerder bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als onderzoeksassistent en onderwijsontwikkelaar en als senior beleidsmedewerker bij het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop. 

Afgelopen jaar deed Ariëns mee aan het Management Potential Programma van Avans, waarin zij de herziening van de deeltijdopleiding van de Pabo heeft doorgevoerd. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?