Terug naar overzicht

Kunstacademies showen examenwerk

Als eerste zijn de Bredase studenten animatie, audiovisuele vormgeving en interactie ontwerpen van de Akademie voor Kunst & Vormgeving|St. Joost aan de beurt. Deze middag 30 juni is Chassé Cinema in Breda hun thuishaven. Van 13.00 tot 17.30 uur wordt daar hun werk getoond. Het volledige programma is hier te vinden.

Rondleiding

Maar het werk is ook te zien tijdens de eindexamenexpositie van AKV|St. Joost. Die is van zaterdag 3 juli tot en met woensdag 7 juli te bewonderen in Breda aan de Beukenlaan en in Den Bosch aan de Onderwijsboulevard.  

Speciaal voor Avansmedewerkers is er op maandag 5 juli zowel in Breda als in Den Bosch een rondleiding over de expo. De ontvangst is vanaf 14.30 uur, in Breda in de hal voor het atrium en in 's-Hertogenbosch in de voorhal. Om 15.00 uur start de rondleiding, die wordt afgesloten met een borrel. Iedereen mag zich hierbij aansluiten. 

Master tentoonstelling

Het Breda’s Museum zorgt voor een mooie toegift: Voor de vijftiende keer voltooien studenten fotografie, grafisch ontwerp en beeldende kunst hun masteropleiding aan de kunstacademie. In dit jubileumjaar mogen zij hun werken tentoonstellen in het Breda's Museum. In twee zalen is van 10 juli tot 5 september het werk van acht studenten beeldende kunst, acht studenten grafisch ontwerp en zes studenten fotografie te zien. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?