Terug naar overzicht

Nieuwe lokalen in Lovensdijkgebouw

In de kleine lesruimtes passen zo’n acht tot zestien personen en in de grote lokalen ruim dertig. In de grote lokalen komen ook nieuwe smartboards. ‘Het gaat om de vierde en vijfde etage van vleugel 61 en om de begane grond van vleugel 63, waar deze nieuwe lokalen gemaakt worden’, vertelt projectleider Wim Otten van DIF.

Renovatie

Op zowel de vierde als de vijfde verdieping van vleugel 61 komen er vier grote lokalen met nieuwe smartboards bij. Op de begane grond van vleugel 63 komen de overige vijf nieuwe grote lokalen. Otten: ‘Eind augustus moet de hele operatie klaar zijn, voordat het nieuwe studiejaar begint.’

De nieuwe lokalen zijn bedoeld om de groei van studenten in het Lovensdijkgebouw op korte termijn goed op te kunnen vangen. Tijdens toekomstige renovaties bieden de ruimtes maximale capaciteit en mogelijkheden in het gebouw. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?