Terug naar overzicht

Punt start Tour de France-poule

De poule van het WK-voetbal is nog niet ten einde of het volgende grote sportevenement dient zich aan: de Tour de France. Alle studenten en medewerkers die liefhebber zijn van de wielersport kunnen zich nu gratis aanmelden voor de Tour de France-poule van Punt.

Subpoule

Hoe doe je mee? Log in bij de Telesport & Hyves Tourpoule van 2010 en kies je team van twintig renners. Zodra je bent ingelogd, ga je naar de sectie subpoule. Hier druk je op de knop: Doe mee aan een bestaande subpoule. De naam daarvan is ‘Punt’ en het wachtwoord ‘Avans9’. Vergeet niet per etappe je renners te selecteren! 

Natuurlijk word je via de website van Punt op de hoogte gehouden wie het beste scoort. [EvG] 

Zie ook het eerder verschenen artikel:
WK-experts Avans poolen erop los – 22-06-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?