Terug naar overzicht

Social Media Event op Avans in Den Bosch

Drie masterclasses

De opleiding Management, Economie en Recht van Avans wil met het evenement bedrijven bedanken voor de stageplekken en de gastcolleges die zij de hogeschool bieden. Op de bijeenkomst, die samen met KPN wordt georganiseerd, zijn drie masterclasses over het thema social media.  

Bijna 250 deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven. Zij krijgen te horen wat social media, zoals Twitter en Facebook, voor hun bedrijf kunnen betekenen en hoe ze ingezet kunnen worden. Er wordt tijdens het evenement zelf ook volop gebruik gemaakt van Flickr, Twitter en LinkedIn.

Merk neerzetten

Nieuwe media en branding staan centraal tijdens de drie masterclasses. Directeur Ha Vo van Componence licht zijn stelling toe dat over vier jaar Facebook meer waard is dan Amazon en Google bij elkaar. APSBB laat zien hoe belangrijk het neerzetten van een merk is via social media. In de derde masterclass geeft Avansdocent René van der Burgt antwoorden op de vraag hoe bedrijven kunnen starten met Het Nieuwe Werken.

Het Social Media Event duurt van 13.30 tot 17.15 uur in het Atrium van Avans aan de Onderwijsboulevard. Deelname is gratis. [EvG]

Het evenement is ook te volgen via de social media van Punt: Twitter en Facebook.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?