Terug naar overzicht

Spambom legt Avansmail plat

‘Een groot aantal studenten heeft op die mail gereageerd, met een reply to all, met bijvoorbeeld het verzoek om uit de mailinglijst te worden verwijderd. Die tweede golf van mails heeft het mailsysteem nog eens extra belast’,  weet een medewerker van de helpdesk.

Voorrang

De mails over en weer hebben het complete e-mailsysteem van Avans platgelegd, waardoor er gisteren en vandaag een flinke vertraging is opgetreden in het e-mailverkeer. ‘Er staat nog een hele hoop mail in de wachtrij. Mails van het ene Avansadres naar het andere hebben voorrang’, meldt de helpdesk.

Volgens de medewerker zijn de verstuurder van de mail en een groot aantal van de reageerders inmiddels geblokkeerd. Zij kunnen dus niet meer bij hun Avansmail en Blackboard. ‘Zij moeten zich eerst melden bij hun academiedirecteur die de verdere procedure regelt.’ [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?