Terug naar overzicht

Sporten met een Hawaiaans tintje

Sporten, eten, drinken en feesten

Er kan gekozen worden tussen de sporten: voetbal, hockey en volleybal. Dit jaar spelen ze niet binnen maar buiten op de velden van PUSH. Er wordt gestreden om de eerste prijs van RaboBRESS Hawaï.

Voor een verfrissend drankje kun je terecht aan de buitenbar met daarbij een barbecue voor de nodige energieaanvulling. Na het sporten en eten komt natuurlijk het feesten. In de BRESS kantine zal er een Hawaiaans feest worden gebouwd tot 02.00 uur in de nacht. 

Stel een team samen van vrienden, medestudenten, huisgenootjes, buren of sportmaatjes en schrijf jezelf in op website of ga langs bij de BRESS-balie. De kosten voor leden bedraagt 6,00 euro en voor niet-leden 9,00 euro. [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?