Terug naar overzicht

Stage lopen vlakbij je geboortegrond

Taalschool

Isuldy loopt sinds februari stage bij taalschool Academia de Idiomas y de Formación Personal (AIFP) . De Avansstudent woont al negen jaar in Nederland, maar vindt het heerlijk om even terug te zijn op het Iberische schiereiland.

‘Als ik in Portugal of Spanje ben, mis ik Nederland omdat alles zo georganiseerd is. Maar als ik in Nederland ben, mis ik de gezelligheid van de mensen in Portugal of Spanje. Mensen leven hier op een relaxtere manier, ze genieten van het leven en dat stralen ze ook uit.’

Roots

‘Tijdens mijn verblijf hier besef ik weer eens des te meer hoe belangrijk het is om een vreemde taal te beheersen als je in het buitenland bent’, vertelt Isuldy. ‘En zeker als je stage loopt. De Spanjaarden waarderen het ook echt als je hun taal spreekt.’

Wil jij ook graag een cursus Spaans volgen in Málaga? Avansstudenten krijgen 10% korting op een cursus op de Academia AIFP, een kleine taalschool in het historische centrum van Málaga. Mail naar isuldy@aifp.org voor meer informatie en aanmelden. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?