Terug naar overzicht

Student niet met Flying Doctors naar Kenia

Teleurstelling

‘Jammer, maar helaas’, vindt Patricia haar verlies in de wedstrijd. Patricia behoort niet tot de tien gelukkigen die in juli het vliegtuig naar het Afrikaanse land pakken om daar twee weken lang projecten te doen en workshops te volgen. ‘Erg bizar was dat echt de tegenovergestelde mensen, van wie ik dacht dat ze niet uitgekozen zouden worden, er met de prijs vandoor gingen.’

Future Leaders Health was de wedstrijd waar Patricia aan meedeed. Ruim tweehonderd studenten schreven zich voor deze wedstrijd in en moesten een soort Idols-achtige selectie doorstaan, compleet met elevator pitch en het maken van een filmpje.  

Reislustig

Toch komt alles goed voor Patricia, want kort na de teleurstelling twitterde ze: ‘Leuke troostprijs van en met m'n ouders: weekje vakantie naar keuze boeken! Tres bien!’ De reislustige Patricia heeft overigens ook een hoofdstuk geschreven in het boek Waar ben ik nu gestrand? dat op 30 juni verschijnt. Hierin zijn de beste verhalen en belevenissen gebundeld die zijn verschenen op de reiswebsite waarbenjij.nu. [ID]

Zie ook de eerder verschenen berichten: 

Een aap vlooien, filmen en naar Kenia 28-05-2010 

Student in de race voor Flying Doctors 16-04-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?