Terug naar overzicht

Studenten Recht lopen gratis Tilburg Ten Miles

Docenten van de Juridische Hogeschool boeken al jaren goede resultaten op de Tilburg Ten Miles. Vorig jaar werd het herenteam derde op de tien kilometer en eindigden de dames als vijfde. Tijdens de hardloopwedstijd van dit jaar op 5 september kunnen nu voor het eerst ook studenten van de hogeschool zich opgeven om een JHS-team te vormen.  


Aanmelden

Wil jij je meten met de loopprestaties van je docenten? Loop jij harder of blijken de docenten fanatieker dan je dacht? Je kunt je opgeven tot en met 18 juni bij Hans de Brouwer, via e-mailadres h.debrouwer@fontys.nl. De afstanden zijn tien kilometer of tien Engelse mijl (ongeveer zestien kilometer).  


Je kunt je opgeven als heren- of damesteam van drie tot vijf lopers, of individueel. Dan stelt de hogeschool met de losse lopers een team samen. Kosten van deelname komen voor rekening van de JHS. Meer informatie vind je op
www.tilburgtenmiles.nl. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?