Terug naar overzicht

Verzamelplek Tilburg onduidelijk

 

De ontruiming in Tilburg is goed verlopen, zegt Peter de Groot, coördinator van de oefeningen. ‘Iedereen was snel het gebouw uit. Wel zijn er verbeterpunten voor de bedrijfshulpverlening. Ook was het niet duidelijk waar iedereen zich moest verzamelen. Dat is op het grasveld naast de school, maar het bord dat dit moet aangeven staat er nog niet.’

Informatievoorziening

De Groot is positief over het verloop van de ontruimingen. ‘Op alle locaties was iedereen snel het gebouw uit. Dus dat scenario loopt goed. Er zijn nog wel verbeterpunten op het gebied van de informatievoorziening. Vooral als iedereen buiten is en opnieuw naar binnen gaat.’ Ook de verzamelpunten moeten op alle locaties beter worden aangegeven. [AR]

Zie ook eerder verschenen artikelen:

Bossche ontruiming iets minder soepel 8-6-2010

Volgens mij ruik ik een brandlucht 8-6-2010

Kijk op de facebookpagina van Punt voor foto’s van de ontruiming in Den Bosch en Breda.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?