Terug naar overzicht

WK-experts Avans poolen erop los

De Bossche student Bedrijfseconomie Arjan Drummen is tot op heden de voetbalexpert van Avans bij uitstek. Hij steeg gisteren met stip van plek drie naar de koppositie, doordat hij de einduitslag van Spanje-Honduras (2-0) goed wist te voorspellen.  

Scheidend koploper is HBO-Verpleegkundestudent Sjaak Horrevoets. Hij verdedigt de Bredase eer met verve. Vanaf de start van het WK heeft hij de meeste dagen op één gestaan. Horrevoets moet het nu doen met de tweede plek. Een andere ex-koploper staat derde, deze anonieme persoon speelt mee onder de naam ‘Avans’.

Achtste finalisten

De Bossche student Integrale Veiligheid Lennard Swennen en student Social Work in Den Bosch Rob van Boxtel completeren de top vijf. Op nummer zes staat de eerste vrouwelijke student. De Bredase Noraly Janssens, student Bedrijfskundige Informatica, doet nog volop mee in de strijd om de eerste plek.  

Het lijkt erop dat de overige deelnemers, de voetbalgekke redacteuren van Punt incluis, de voorste groep langzaam aan de horizon zien verdwijnen. Wellicht kan een goede voorspelling van de achtste finalisten de stand na deze week nog eens flink door elkaar schudden.

Eigen pool

De WK-pool van Punt is niet de enige op Avans. De Academie voor Marketing en Business Management in Breda en het Leer- en Innovatiecentrum hebben bijvoorbeeld een eigen pool opgezet. De punten van de tien beste voorspellers van beide groepen worden opgeteld en vergeleken. De winnende academie of dienst krijgt een bokaal en taart van de ander. [EvG]

 

Wie al een voorspelling voor het WK heeft gedaan op vi.nl kan zich nog steeds toevoegen aan de Punt-pool. In de Punt12 die nu in de bakken ligt, meer voorspellingen én de favoriete Oranje-selectie van Avans.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?