Terug naar overzicht

Aanleg nieuwe labs ATGM begonnen

 

Waar een maand geleden nog de beroemde pingpongtafel van de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu (ATGM) stond, liggen nu grote metalen buizen opgestapeld. Bouwvakkers lopen af en aan, een laatste docent of Virgo-lid komt af en toe nog eens een kijkje nemen.

Metamorfose

Sinds drie weken wordt hier hard gewerkt: de ATGM-hal krijgt een metamorfose. De kelder wordt omgebouwd tot propedeuselab. Wat voorheen het propedeuselab was, wordt omgebouwd tot een forensisch laboratorium. Verder komt er een lab voor met name Chemische Technologie en het totale luchtbehandelingssysteem wordt vernieuwd.

De hele verbouwing moet in totaal niet meer dan twee maanden in beslag nemen, zodat de labs op maandag 30 augustus weer beschikbaar zijn. [LJ]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

ATGM-hal op de schop 14-06-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?