Terug naar overzicht

Nieuwe gebouw JHS heet Rechtstaete

Op Blackboard werden medewerkers en studenten opgeroepen om mee te denken over de nieuwe naam voor het gebouw aan de Meerkoldreef. Daar kwamen in totaal meer dan veertig reacties op. Tijdens het feest van de diploma-uitreiking gisteravond is de winnende naam bekendgemaakt: het gebouw gaat voortaan door het leven onder de naam Rechtstaete.

Prijs van honderd euro

Twee inzenders hadden klaarblijkelijk dezelfde muze, want de nieuwe naam werd twee keer ingestuurd. Gerda Ytsma, eerstejaars deeltijdstudent en Anne de Kort, medewerker van het stagebureau, kwamen op de proppen met de originele en statige naam voor het schoolgebouw. Zij ontvangen beide de prijs van honderd euro die de school hiervoor had uitgetrokken. [EvG]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:
Juridische Hogeschool in Bestuursacademie – 25-05-2010
Maaskantlezing mogelijk in Provinciehuis – 27-04-2010
Juridische Hogeschool moet verhuizen – 20-04-2010

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?