Terug naar overzicht

Rob van Boxtel is WK-expert Avans

De enorme deceptie van de verloren finale kan Van Boxtel wellicht wat beter verwerken dan de rest van de hogeschool. Zijn voorspellingen van de wedstrijduitslagen leidden naar zijn overwinning in de spannende WK-poule van Punt. De student hengelde de winst binnen met 5.832 punten. Nummer twee werd Casper van Eindhoven met 5.722 punten. 

Eervolle vermelding

Voor Sjaak Horrevoets, de student Verpleegkunde uit Breda die het langst op de eerste plek heeft gestaan, blijft niet veel meer over dan een eervolle vermelding. Na de finale kukelde hij van de tweede naar uiteindelijk de zesde plaats. Hij had zijn geld gezet op Brazilië als Wereldkampioen in plaats van Spanje. Als topscorer had hij ingezet op die andere Spaanse spits, Fernando Torres. Diens collega-aanvaller David Villa was wel goed geweest. 

Met de winnaar wordt per e-mail contact opgenomen. Hij kan zijn prijs, het boek Zo werden wij wereldkampioen, komen ophalen op de redactie van Punt in Den Bosch, bij de CIC-balie. [EvG] 

Meer verstand van wielrennen dan van voetbal? En doe je mee met de Tourpoule van de Telegraaf en Hyves? Meld je dan aan bij de subpoule van Punt, met wachtwoord Avans9.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?