Terug naar overzicht

Uitzending Caroline Tensen op Avans

De twee oud-studenten leerden elkaar vier jaar geleden kennen op Avans en zijn inmiddels getrouwd en hebben een kind. Reden genoeg voor Caroline Tensen en haar programma Familieberichten om het leven van de twee tortelduifjes na deze grote gebeurtenissen onder de loep te nemen.

Oude herinneringen op Avans

Om het programma persoonlijker te maken, kwam Tensen met haar filmploeg ook naar de Bossche locatie van Avans. Daar is vastgelegd waar de twee elkaar ontmoet hebben en zijn oude herinneringen opgehaald. Het belooft een bijzondere uitzending te worden want Desi van der Burgt komt niet veel hoger dan de heupen van haar man Kevin Kluijtmans. ‘Ik heb weleens in tijdschriften gestaan, omdat ik lid ben van de club voor kleine mensen’, verklaarde ze.  

De filmploeg volgde de oud-studenten in hun woonplaats Uden en bij het paardrijden van Desi. Na hun opleiding aan Avans zijn ze allebei gaan doorstuderen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. ‘Nu hebben we ook onze eerste banen en zijn we helemaal gesettled’, meldt Kevin. [EvG]  

Zie ook het eerder verschenen artikel:
Caroline Tensen filmt op Avans – 19-04-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?