Terug naar overzicht

Zomertips

Tilburg

Mensen kijken op het terras, draaierig uit de gekste attracties komen, g-krachten op je in laten werken, met (klein)kinderen genieten van de ouderwetse draaimolen, in het roze gekleed uit je dak gaan. Het kan allemaal vanaf vandaag tot en met zondag 25 juli op de Tilburgse Kermis.

Breda

In Breda kun je de komende zes dinsdagavonden genieten van gratis muziek tijdens de Valkenbergconcerten met optredens van onder andere Belle Perez. Voor mensen met een alternatieve muzieksmaak zijn de Mezz Terrasconcerten een aanrader. 

Den Bosch

Den Bosch ten slotte staat van 6 tot en met 15 augustus weer helemaal in het teken van theaterfestival Boulevard . De gehele binnenstad maar ook onverwachte plekken daarbuiten bieden een podium voor verrassende voorstellingen. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?