Terug naar overzicht

Inschrijving introkamp Virgo sluit woensdag

300 deelnemers

Het introductiekamp begint op 23 augustus en wordt gehouden op het terrein van Avans aan de Lovensdijkstraat in Breda. Tot nu toe hebben 234 eerstejaars zich ingeschreven. De staf van het introductiekamp hoopt op 280 tot 300 deelnemers.

Dat wil niet zeggen dat de studentenvereniging ineens driehonderd leden rijker is. Het kamp is volgens Paul Burema, oud-student Elektrotechniek en lid van de staf introductiekamp ‘een mooie manier om de vereniging te leren kennen, maar brengt geen verplichtingen met zich mee.’

Hoogtepunten

De maandag- en woensdagmiddag zijn volgens Burema de hoogtepunten in het introductieprogramma. ‘Over het programma op woensdag kan ik helaas nog niets vertellen, maar het zal zeker de moeite waard zijn. Op maandag gaan we tijdens allerlei leuke activiteiten de binnenstad verkennen.’

Natuurlijk wordt er ook volop gefeest. Die feesten zijn ’s avonds in de sociëteit die onder het schoolgebouw in de Lovensdijkstraat gevestigd is. Burema: ‘Buiten komt er een grote partytent met licht en geluid en uiteraard een buitenbar en een frietwagen.’

Aankomende eerstejaars kunnen zich nog tot woensdag opgeven bij Virgo . [ID]

In Punt01 die vanaf donderdag in de bakken ligt, lees je meer over de studentenverenigingen in de verschillende Avanssteden.

 Meer over de introducties bij Avans lees je in het Puntdossier.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?