Terug naar overzicht

Lectorale rede over mythe van veiligheid

Kolthoff neemt aan het einde van de middag zijn lectorale keten in ontvangst, nadat hij heeft gesproken over ‘integriteit, mensenrechten en de mythe van veiligheid’. Voordat het zover is, gaan ook Avansdocent Ron Ritzen, hoogleraar Bob Hoogenboom en advocaat-generaal Fred Speijers in op ethiek, publiek-private samenwerking bij veiligheid en opsporing van fraude en corruptie.

Ethiek en veiligheid

Het symposium is van 12.00 tot 17.00 uur in lokaal C006 aan de Bossche Onderwijsboulevard. Het Expertisecentrum Veiligheid organiseert het samen met het Security Lab van de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam. Het is een vervolg op het internationale symposium 'Ethics and Security' dat in augustus vorig jaar is gehouden bij de VU. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?