Terug naar overzicht

Levend ganzenborden in Breda

‘We zijn nog druk bezig met alle voorbereidingen’, zegt Lusiana Janssen, van studievereniging Cesar, een van de organisatoren van de introductieweek. ‘Op maandag krijgen alle studenten uitleg over Avans, zaken als blackboard en Xplora komen dan voorbij.’

Zaklopen en koekhappen

Op dinsdag maken de studenten kennis met hun klasgenoten en gaat de hele groep ’s middags in de Bredase binnenstad allerlei spelletjes doen. ‘Zaklopen, koekhappen, levend ganzenborden. Dat soort dingen’, licht Janssen toe. Woensdag en donderdag gaat de groep naar de Biesbosch. ‘Daar wordt een heel kamp ingericht.’

Via twitterupdates houdt Cesar iedereen op de hoogte van de voorbereidingen van de introductieweek. Deelname aan de week levert eerstejaarsstudenten alvast een studiepunt op. [AR]

Meer over de introducties bij Avans lees je in het Puntdossier.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?