Terug naar overzicht

Nieuwe adjunct-directeuren in Den Bosch

Rodenburg is geen onbekende, hij is inmiddels bijna twaalf jaar in dienst bij Avans. Hij begon als docent Elektrotechniek, maar daarnaast heeft hij de studierichting Industriële Automatisering vormgegeven, was hij voorzitter van de onderwijscommissie van Engineering en opleidingscoördinator.

Vorig jaar was hij deelnemer aan het Management Potential Programma van Avans. Daarvoor heeft Rodenburg Vliegtuigbouwkunde gestudeerd in Haarlem en Natuurkunde aan de Nijmeegse Radboud Universiteit. Rodenburg vervangt Collin Prumpeler, die per 1 oktober vertrekt bij Avans. 

Luc van Leeuwe naar AMB

De Academie voor Management en Bestuur heeft in Luc van Leeuwe een opvolger gevonden voor André Gehring, die eerder werd benoemd tot directeur van AI&I. Van Leeuwe volgde de lerarenopleiding wis- en natuurkunde. Later volgden een opleiding Informatica en de opleiding Master of Educational Management.

Ook Van Leeuwe is geen onbekende op de hogeschool. In het verleden werkte hij al zes jaar bij de voormalige Academie voor ICT & Media in Breda, onder meer als interim manager en propedeusecoördinator. Ook heeft hij gewerkt als docent bij het Zeldenrust College Terneuzen, als docent en mentor aan het Zoomvliet college in Roosendaal en als sectordirecteur VMBO van het Gertrudiscollege in Roosendaal. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?