Terug naar overzicht

Scriptieprijs voor labratten

Alle studenten die in het studiejaar 2009-2010 een diploma hebben behaald bij een laboratoriumopleiding kunnen meedingen naar de prijs. Je hoeft alleen even je afstudeerscriptie in te sturen. Dus als je wint, heb je naast een mooi afstudeercijfer ook een mooi geldbedrag om je afstuderen uitbundig te vieren.  

Avans

De scriptie dient een biologisch-medisch of chemisch onderwerp te behandelen. Dus heb je bijvoorbeeld Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek of Chemie op Avans gestudeerd? Stuur dan je scriptie naar De Nederlandse Laboratorium Site. Dat kan tot 1 december.

Ga je pas dit jaar afstuderen? Geen paniek, de scriptieprijs wordt ook volgend jaar weer uitgereikt! Voor vragen kun je een mailtje sturen naar regiegroepavans@gmail.com[ID]

Zie ook het eerder verschenen bericht:

Meer wedstrijden voor Avansstudenten 04-03-2010

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?