Terug naar overzicht

Talentenjacht voor Social Workers

Televisie

‘Onze inspiratie kwam vanuit de vele talentenjachten die tegenwoordig op de televisie te zien zijn. Kandidaten, studenten in ons geval, moeten hun kwaliteiten bewijzen, vertelt Jesper van der Linden, een van de organisatoren van de intro.

Alle activiteiten zijn gebaseerd op kwaliteiten die je als social worker moet hebben, zo zegt Van der Linden. ‘Het bootcamp bijvoorbeeld. Dat is gekoppeld aan de kwaliteit discipline. Dat heb je als social worker nodig, bijvoorbeeld bij langdurige cliëntcontacten.’

Vakjury

Een echte vakjury beslist op vrijdag in een ‘televisiestudio’ welk team eerstejaarsstudenten de meeste kwaliteiten in huis heeft. Dat team ontvangt een speciale VIP-prijs.

Kijk op introkamp.com voor meer informatie. [AR]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?